Massages -De taal van het aanraken

Aanraken betekent contact, verbinding maken, het geeft warmte, geruststelling, een prettig gevoel, troost en hernieuwde vitaliteit, het is van essentieel belang jezelf te ervaren als een harmonisch geheel.

In de samenleving van vandaag de dag zijn velen van ons het contact met het lichaam kwijtgeraakt. Dat komt doordat we te veel in ons hoofd leven zodat een al te groot deel van onze tijd en energie opdat lichaamsdeel gericht wordt. Dit is het moment om het evenwicht te herstellen en terug te keren in ons lichaam door het aan te raken.

Massage kan een ontdekkingsreis naar jezelf zijn, waardoor je merkt hoe het aanvoelt meer ontspannen en in harmonie met jezelf te zijn en het goede gevoel te hebben van een lichaam dat vrij kan ademen, vrij kan staan en bewegen.

Wil de genezende kracht van aanraking tot uiting kunnen komen, dan dienen beide partijen begrip te hebben van hun rol in de uitwisseling. Beiden dienen te geven en ontvankelijk te zijn: de ontvanger doordat hij/zij zijn vertrouwen schenkt, doordat hij zich overgeeft aan de gever; de gever doordat hij/zij zich openstelt en gevoelig is voor wat de ontvanger nodig heeft. Op het hoogste niveau kan massage een vorm van meditatie zijn, waar beide steeds aanwezig zijn in het moment op het punt waar ze contact hebben.

Ik nodig U uit tijd te nemen om te voelen, te ontspannen, jezelf te ervaren om weer contact te maken met degene die je werkelijk bent.

Maak jezelf vrij en geef jezelf een verwenuurtje, je hart zal je dankbaar zijn!

Een behandeling van 1 uur kost € 45,-, 1,5 uur kost €60,- en 2 uur kost €85,- .

Copyright © 2021 Adagium - Praktijk voor lichaam en geest. Alle rechten voorbehouden.