Numerologie

MEER INZICHT IN UZELF OF EEN ANDER?

Laat dan de geboortedatum van u en/of uw naaste door mij ontcijferen (€30,- p.p).

Opgaveformulier

NIEUW: Numerologisch telefonisch consult

Vanaf 1 oktober is het mogelijk bij mij een telefonsich consult met behulp van de numerologie aan te vragen, om jouw levensvragen te beantwoorden. Na gemaakte afspraak en na overmaking van het tarief 40,- euro op NL06INGB0002204431 bel ik je op het gewenste tijdstip terug en zal jouw vragen beantwoorden, om tot meer inzicht, begrip en harmonie te komen.

Van jou heb ik allen de geboortedatum nodig of evt. van degene voor wie je het advies nodig hebt. De dag waarvoor je een tel. consult kan aanvragen ( max 1 tot 2 uur), is de maandag van 17.00-22.00. Op deze dag zal ik je dan op het gewenste tijdstip terug bellen.

Mocht je vragen hebben of wil je een tel. afspraak maken ben je welkom mij te benaderen op tel no 074-2775839.

Wat is Numerologie?

De Numerologie wordt beschouwd als een van de oudste verklarende technieken ter wereld en is hoofdzakelijk gebaseerd op de oude leer van de Hindoes en de Arabieren. 2500 jaar geleden gebruikten de priesters dit om hun medemensen beter te leren kennen om hen bij te staan in hun leed. De Numerologie die heden ten dage in het westen wordt gebruikte is voornamelijk gebaseerd op de filosofie van Pythagoras (582-507 v Chr.) die in Italië de eerste mysterieschool van Europa stichtte. Pythagoras was er heilig van overtuigd dat het getal orde brengt in de chaos van de bewegingen in en rond om ons. We kunnen in ons leven een nieuwe richting inslaan, wanneer we eenmaal begrijpen welke getallen ons leven bepalen.

Numerologie is een getallenleer. De symbolen zijn de cijfers en getallen van je geboortedatum. Elk getal heeft zijn eigen vibratie en trillingsinvloed en daarmee zijn eigen kenmerk. Met toepassing van enkele regels en formules kan het de vele boodschappen die erin verweven zijn vertalen waardoor inzicht gegeven wordt wie u bent of denkt te zijn en met welke taken en lessen u tot harmonie kunt komen met uzelf en uw omgeving.

De getallen van je geboortedatum bepalen het soort omgeving, je mogelijkheden, de uitdagingen en je lot voor je verdere ontwikkeling. Het verschaft je inzicht in je karakter, de kracht van je persoon, je talenten en mogelijkheden maar ook je zwakke kanten en blokkades.

Dit alles te weten geeft je de mogelijkheid tot zelfacceptatie en daardoor tot innerlijke harmonie en rust. Ook geeft het inzicht in de relaties tot anderen, de raakvlakken en de herkenning, en kunnen we ons hiermee verlost voelen van de machteloosheid en de pijn van het onbegrip.

Het geeft de mogelijkheid de ander te begeleiden met steun en begrip, die een ieder van ons toch zo dringend nodig heeft. Laten we trachten eerst begrip op te bouwen voor ons eigen zelf en met deze vreugde de ander te helpen te mogen zijn wie hij/zij is.

Deze ervaring wil ik gaarne met u delen en wat eerst uit nieuwsgierigheid is ontstaan is nu uitgelopen tot een deel van mijn werk met mensen.

De kosten voor een schriftelijke consult (rapport) zijn Euro 30,=. Voor een persoonlijke consult (gesprek) van ongeveer een uur bereken ik € 40,-.

Daarnaast is het mogelijk een Lezing te boeken voor kleine groepen (maximaal 20 personen, minimum 8 personen). Gedacht wordt aan een vrouwen onderonsje, familiebijeenkomsten, vriendenclubje, vereniging die in dit thema geïnteresseerd is, enz.

De kosten voor groepen zijn € 25,- p.p. Een ieder krijgt schriftelijk zijn persoonlijke beschrijving van zijn/haar lotsgetal mee.

Ook is het mogelijk deze avonden bij mij in huis te boeken, de kosten zijn dan € 20,- p.p. waarbij een hapje en een drankje bij ingesloten zijn.

Cursus Numerologie

Vanaf Oktober is er weer ruimte voor de cursus Numerologie.
Er wordt bewust gekozen voor individuele lessen, zodat je persoonlijk aandacht kan krijgen voor je persoonlijke en relatie vragen.


Wat kun je ermee?
numerologie kan behulpzaam zijn bij het maken van keuzes , door inzichten te krijgen met behulp van je geboortedatum zal het je duidelijk worden waarom je doet zoals je doet, hoe je op anderen overkomt en waar je beperkingen maar vooral je kracht en intensies liggen. En hoewel de toekomst niet per definitie voorbeschikt is, zijn er getalsinvloeden die jouw levensweg in grote lijnen bepalen en voorspelbaar maken.
Een bijzondere wereld openbaart zich als je de moed hebt te gaan voor het onbekende.
Leer leven in overeenstemming met je wezenlijke natuur!
Hoewel deze cursus je veel Inzichten over
Jezelf geeft, kun je de opgedane kennis ook inzetten om anderen te helpen voor het verkrijgen van meer zelfinzicht en zelfontwikkeling.


Wat leer je?
Je leert de berekening
De hoedanigheden die je aantrekt voor de ervaringen die jouw Ziel tot overeenstemming brengt met je levenspad, voor begrip, acceptatie en rust.
Je hoort het verhaal van je vorige leven, die op onbewust niveau je leven bepaalt

De lessen die gekoppeld zijn aan je Lot
Je krijgt inzicht in je intensies- je hart verlangen en je uiteindelijke uitdrukking in de buitenwereld

Ik laat je je creatie getal uitrekenen om richting te geven waardoor je kennis krijgt in wat jouw vreugde, inspiratie , passie en energie zal geven voor je geluk

Ik laat je de wederkerende energie spanning zien bij de keuzes die je moet maken, opdat je dit bewust wordt en niet meer in tegenstrijdige energieen blijft hangen.

De Numerologie - jouw persoonlijk verhaal dat als een boek voor jou is geschreven, de bewustzijnskenteringen verbonden aan het einde van een cyclus ( hoofdstukken van je boek) waardoor je weet op welke leeftijd er een verandering zal plaatsvinden om te veranderen en te groeien.

Mocht je interesse hebben in jouw verhaal voor Inzicht en ondersteuning in datgene wat je mag zijn , heet ik je van harte Welkom

Jouw bijdrage voor De 11 lessen (1 1/2h) met boek Ontcijfer jezelf is 250.- , tijd bepaal je zelf na tel. overeenstemming.

Praktijk voor Lichaam en Geest Adagium
Tel 0649127388

 


(Deutsch)

Ab September 2022 gibt es wieder Platz für den Numerologiekurs.
Der Einzelunterricht , bzw. max. 3 Personen, ist bewusst so gewählt, dass Sie für Ihre
persönlichen Anliegen und Beziehungsfragen individuelle, gezielte Aufmerksamkeit
erhalten.

Was können Sie damit machen?

Numerologie kann bei der Entscheidungsfindung hilfreich sein.
Indem Sie anhand Ihres Geburtsdatums Erkenntnisse gewinnen, wird Ihnen klar, warum Sie
so handeln, wie Sie auf andere wirken und wo Ihre Grenzen liegen, vor allem aber Ihre
Stärken und Absichten.
Und obwohl die Zukunft nicht per Definition vorbestimmt ist, gibt es numerische Einflüsse, die
den Lebensweg grob definieren und vorhersagen.
Eine besondere Welt offenbart sich, wenn man den Mut hat, sich auf das Unbekannte in sich selbst einzulassen.
Lernen Sie, in Übereinstimmung mit Ihrer eigenen Wesensnatur zu leben.
In erster Linie wird Ihnen dieser Kurs Einblick geben, wie Sie in Übereinstimmung mit
Ihrer ureigenen Natur Ihrem Leben eine Richtung geben, darüber hinaus können Sie das gewonnene Wissen auch nutzen, um anderen Menschen zu mehr Selbstverständnis und Selbstentwicklung zu verhelfen.


Was lernen Sie?

Die Berechnung der Qualitäten, die Ihre Seele mit Ihrem Lebensweg in Einklang bringen, Ihnen
Verständnis, Akzeptanz und Ruhe vermitteln.
Sie hören die Geschichte Ihres früheren Lebens, die Ihr Leben auf einer unbewussten Ebene
bestimmt.
Die einzelnen Lektionen sind mit Ihrem Schicksal und den damit verbundenen Lernprozessen verknüpft.
Sie erhalten Einblick in Ihre inneren, teils verborgenen ( Sehnsüchte/ Verlangen/) Bestrebungen - Ihren Herzenswunsch und Ihren ultimativen Ausdruck in der Außenwelt.
Ich lasse Sie Ihre Schöpfungszahl berechnen und deuten, um Ihnen eine Richtung zu geben, damit Sie wissen,was Ihnen Freude, Inspiration, Leidenschaft und Energie für Ihr Glück bringt.
Ich zeige Ihnen die immer wiederkehrende Energiespannung in den Entscheidungen, die Sie
treffen müssen, damit Sie sich dessen bewusst werden, und nicht mehr in widersprüchlichen
Energien steckenbleiben.
Durch die Numerologie werden Sie in Ihre persönliche Geschichte eingeführt, die wie ein Buch für Sie geschrieben ist. Die Bewusstseinsverschiebungen, die mit jedem Ende eines Zyklus (entspricht einem Kapitel Ihres Buches)verbunden sind, lassen Sie wissen, in welchem Alter eine Veränderung stattfinden wird, um an dieser Veränderung zu wachsen.
Wenn Sie Interesse an Ihrer Geschichte haben, was durch Einsicht und Unterstützung in Ihrem
Leben sein könnte, heiße ich Sie herzlich willkommen.
Ihr Beitrag für die 11 Lektionen zu je 1 ½ Stunden mit Buch SELBST ENTZIFFERN
beträgt € 250,-
Die Zeit bestimmen Sie nach telefonischer Vereinbarung.

Praxis für Körper und Geist
Adagium
Telefon 0031 649127388

Het boek "Ontcijfer jezelf" is te bestellen bij Adagium voor €18,50

Recensie

Patty is voor mij een geschenk . Wanneer ik echt even niet meer dingen in perspectief kan zetten dan ben ik graag even bij haar voor haar wijsheid en verhelderende inzichten . Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen. Ze is eerlijk en oprecht en niet veroordelend . Meer liefde is er niet. Dank je wel Patty.
- Simone

Openingstijden

 • Maandag
  11.00 - 21.00
 • Dinsdag
  11.00 - 21.00
 • Woensdag
  11.00 - 21.00
 • Donderdag
  11.00 - 21.00
 • Vrijdag
  11.00 - 16.00

Contactgegevens

 • Adres
  Marktsteeg 38
  7551 DR Hengelo
 • E-mail
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Telefoon
 • Facebook
  Klik hier voor meer info
Copyright © 2022 Adagium - Praktijk voor lichaam en geest. Alle rechten voorbehouden.