Recensie toevoegen

Klik hier om uw recensie toe te voegen

 

Patty is voor mij een geschenk . Wanneer ik echt even niet meer dingen in perspectief kan zetten dan ben ik graag even bij haar voor haar wijsheid en verhelderende inzichten . Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen. Ze is eerlijk en oprecht en niet veroordelend . Meer liefde is er niet Dank je wel Patty ...

Liefs Simone

 

Fantastisch en verhelderend zijn de woorden die het bezoek aan Patricia het best omschrijven. Ik was er samen met mijn vriendin Monique en we hebben goed inzicht in elkaar gekregen en meer begrijp voor elkaars reacties op elkaars handelen in bepaalde situaties. Ik heb alles opgenomen waarna ik de belangrijkste informatie uitgeschreven heb om het er weer bij te pakken wanneer ik daar behoefte aan heb. Echt een aanrader. Binnenkort ga ik met mijn broer die ik dit als cadeau ga geven en deze inzichten ook gun. Patricia bedankt, je bent een mooi zacht mens.

Mvg Richard & Monique

 

Wauw, ik ben nog steeds sprakeloos. Gisteren bij Patricia geweest voor een numerologie Reading. Ik ben er nu nog stil van. Wanneer je opzoek bent naar inzichten en persoonlijke groei is dit een absolute aanrader. Wat een bijzondere ervaring, Patricia is een bijzondere, mooie, integere vrouw. Het is zo enorm veel meer dan een uitleg van een paar nummers mocht je dat denken. Ik heb een schat aan inzichten mee mogen nemen. En na de Reading heb ik een massage gehad, het mag de naam massage niet eens hebben. Het is zoveel meer dan dat en het sluit naadloos aan op de Reading. Ik kan niet eens de juiste woorden vinden dan; het is een mooie, bijzondere, dankbare ervaring die ik iedereen aan kan raden en vooral iedereen gun. Het is een warm thuiskomen bij Patricia en vooral bij jezelf. Dank je wel.

Inge Davids Olbertz

 

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst aanraking gekomen met numerologie bij Patty. Ik was verbaasd over de uitkomst van de getallen en de doeltreffende uitleg. Haar enthousiasme en kundigheid werkten aanstekelijk waardoor mijn interesse in de numerologie nog meer werd aangewakkerd. Daarom heb ik mij vorig jaar opgegeven voor een cursus bij Patty. De sfeer was altijd ontspannen en toegankelijk. De cursus is goed opgebouwd en de uitleg is duidelijk en goed te begrijpen. Ook was er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en dat waren er veel. Het was een waardevolle ervaring en het geleerde kan ik nu toepassen in de praktijk. De cursus is een echte aanrader!

Lieve groet Sineke

 

Al een paar jaar kom ik bij Patty voor massage en had ook al eens een nummerlogie sessie gehad. Dan kom je dingen en situaties in je leven tegen waar je toch wel meer van wil weten. Zo ook mijn dochters, allebei nog jong en toch ook nieuwsgierig. Want in deze Corona tijd kom je jezelf ook tegen. En is het fijn om aan jezelf te werken. Vooral als je nog jong bent, dan is er een mogelijkheid om te kijken hie je hier mee om kunt gaan. Patty heel erg bedankt voor alle inzichten.

Liefdevolle groet, Marion

 

Via Via kwamen mijn partner en ik terecht voor een consult bij Patricia. Dit als kennismaking. Het was allemaal zo treffend en haar weten is zo groots. Nu zijn we bezig met een cursus. Het is zo fijn om te begrijpen dat iedereen zo mag zijn zoals die is. Ieder met zijn of haar doel en de weg er naar toe. Ik kan het iedereen echt aan raden. Bijzonder dat de nummerologie zo veel invloed heeft met de cijfers die je in een bepaalde periode mag beleven. Altijd een hartelijk onvangst. Heel veel gastvrijheid en ze neemt de tijd. Gewoon een liefevolle vrouw die dit ook me veel liefde doorgeeft.

Dank je wel Patricia,
Twanny Antoinnette Hegeman

 

Vanavond samen met mijn vriendin, een warme toegankelijke en gezellige avond bij Patty mogen ervaren. Maar bovenal was het zeer leerzaam. Patty wist feilloos nav onze geboortedata onze sterke en zwakke punten te herleiden. Bijzonder, mijn vriendin en ik zijn zogeheten niet op ons mondje gevallen, maar vanavond waren we toch redelijk rustig voor ons doen.

Patty is optimistisch, maar ook realistis. Ze weet een leidraad te geven in ieders leven. We waren best stil, onder de indruk toen we tot slot gezellig glaasje wijn met haar dronken. Terug op weg naar huis, barstten "onze" analyses los." het klopt gewoon" konden we alleen maar concluderen. En daar zijn we bij verbleven, mijn vriendin en ik ieder met onze eigen gedachten. Om met een goed gevoel terug te kijken op een mooie enerverende gezellige avond!!

Dankje patty!

  

Sinds een jaar heb ik enorme last van vastzittende nek en schouders, na talloze behandelingen bij de fysiotherapeut bleven de klachten. Via mijn vriend die al jaren bij Patricia komt, kwam ik in contact met Patricia. Na de eerste behandeling voelde ik verlichting tussen mijn schouders.

Patricia 'leest' als het ware je lichaam en weet precies waar de knelpunten zitten. Dit alles op een heel rustige en prettige manier. Ik heb nu twee behandelingen gehad en het is ongelooflijk wat een vooruitgang. Ik ben erg blij dat ik in contact ben gekomen met Patricia. Kortom: Zeer goede ervaring! Probeer het zelf eens. Dank je wel Patricia;)

Lieve groet, Astrid van der Rijst Borne

 

I consider myself as one of the numerous loyal customers of Patty’s massage practice. I am a customer for more than 17 years now and I still enjoy the monthly visits to her practice. It turned out that I need these massages to recover from the stress that I have built up from living a quite stressful life. I soon forget about my daily concerns after the sessions starts, while she accurately takes care of all the tensions that she encounters in my body in a smooth but at the same time thorough manner.

In a very pleasant and relaxing atmosphere, one can enjoy the massage in quietness or have a good conversation with Patty about, for instance, the deeper meanings of life. Patty strongly believes that there is a mutual relationship between how things stand for a person in life and the state of the body. This faith is strongly embodied in the way she practices her work. As a result, my sense of well-being becomes stronger in noticeable ways after each session.

Thank you, Raymond Loohuis

 

 

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met de Numerologie van Patty Klaar. Verbaasd als ik was over wat ze allemaal over mij wist te vertellen aan de hand van de geboortecijfers, maakte het me enorm nieuwsgierig.

Als ik vragen had over een situatie met iemand in mijn omgeving stelde ik die terloops aan Patty en kwamen er goede inzichten naar voren voor mij. Deze inzichten hielpen mij ook daadwerkelijk in het echt om beter met de situatie te dealen. Toen ze dan ook met de aankondiging kwam dat ze een cursus zou gaan geven, hoefde ik niet na te denken en zei impulsief direct toe.
Gepassioneerd legt ze uit over de getallen en geduldig beantwoordde ze alle vragen die we met zijn allen hadden. Na de cursus natuurlijk direct in de praktijk oefenen!

Als interim manager maak ik veelvuldig (altijd) gebruik van de numerologie zoals deze me is aangeleerd door Patty. En dit maakt mij gedragingen van mensen duidelijk en geeft mij inzicht in de levenslessen van die persoon.
Inmiddels kijk ik eerst naar gedragingen van mijn interim/medewerkers en kijk in een later stadium naar de getallenlijn. Erg leuk om te constateren dat ik steeds beter kan inschatten welke getallen meespelen!

Ook bij het aannemen van mensen let ik op de getallen. Hierbij ben ik me bewust van mijn voorkeuren voor bepaalde cijfers en kan hierdoor beter mijn eigen cijferoordeel loslaten en kijken naar wat past in het team.

Uiteraard stoei ik prive ook lekker met de getallen en het blijft verrassen! Inmiddels heb ik een liefde voor getallen, naast mijn liefde voor mijn eigen 1 en voor die van mijn partner, een 2, Samen zijn we een 3.. en nou ja, als je nieuwsgierig bent laat dan je liefde vol ontvangen door Patty en duik met haar in de wereld van de numerologie. Het heeft mij geboeid en verbonden!

Hartelijke groet, Renate

Meer artikelen...

Copyright © 2021 Adagium - Praktijk voor lichaam en geest. Alle rechten voorbehouden.