Marije

De eerste vraag was...ben je bekend met numerologie...Het antwoord was simpel....van gehoord maar nee....en wat ben ik blij dat ik via een vriendin bij Patricia terecht kon! Soms is het in mijzelf een kluwe wol waar de draadjes door elkaar heen zitten en ik niet weet met welk draadje ik zou moeten beginnen om het het rustig aan te laten voelen. Mijn gevoel en weten, weten wel welke kan ik op moet maar door bij Patricia geweest te zijn, zijn dingen en processen mij duidelijk(er) geworden en voelt als bevestiging dat ik nu door kan met mijn en in mijn eigen zelfstandigheid en energie en dat de belemmeringen van buitenaf dat niet meer hoeven tegenhouden. Mijn lijf voelde ook bevrijd, zo heerlijk. Ja, nu weet ik dat numerologie mij helpt en ga zeker vragen of ik nog eens terug mag komen en gun ik mij vast ook een massage.....kortom, een aanrader en cadeau voor je eigen proces en ontwikkeling. Patricia, dank je wel voor alle warmte die je me gegeven hebt!

Bianca

In goede handen Bij Patty ben je in goede handen voor een deskundige diepte massage. Ze weet klachten te plaatsen en te verhelpen. Ik kom al meer dan 10 jaar bij haar met heel veel vreugde.

Bas van Os

Goed voor jezelf zorgen
Wat mij vaak opvalt is dat mensen zo veel van hun tijd, aandacht en geld besteden aan materiële zaken. En dat goed voor jezelf zorgen er nogal eens bij in schiet. Maar, hier begint het toch allemaal mee?

En dit is precies de reden waarom ik al vele jaren voor massage bij Patricia kom. Iedere keer is dit weer een heel fijne ervaring. Bij binnenkomst voel je gelijk een heel mooie sfeer en energie. De massage verloopt in zo’n rust en harmonie dat je echt niet het idee hebt dat zij aan het werk is voor jou. Patricia voelt precies aan hoe jij in je vel zit, zowel lichamelijk als mentaal. En hier masseert zij op, zo nu en dan met wat mooie levensinzichten en adviezen, speciaal voor jou. Hierdoor ga je na de massage compleet ontspannen naar huis.

Erg professioneel en uniek. Het is niet voor niets dat cliënten uit heel Nederland speciaal voor Patricia naar Hengelo komen.

TEEDE

Ik ken Patty al meer dan 30 jaren en heb haar zien groeien op meerdere “ vakgebieden “. In haar geheel eigen interieur en aanpak straalt ze vooral vak vrouw schap en warmte uit.

Inge

Wauw, ik ben nog steeds sprakeloos. Gisteren bij Patricia geweest voor een numerologie Reading. Ik ben er nu nog stil van. Wanneer je opzoek bent naar inzichten en persoonlijke groei is dit een absolute aanrader. Wat een bijzondere ervaring, Patricia is een bijzondere, mooie, integere vrouw. Het is zo enorm veel meer dan een uitleg van een paar nummers mocht je dat denken. Ik heb een schat aan inzichten mee mogen nemen. En na de Reading heb ik een massage gehad, het mag de naam massage niet eens hebben. Het is zoveel meer dan dat en het sluit naadloos aan op de Reading. Ik kan niet eens de juiste woorden vinden dan; het is een mooie, bijzondere, dankbare ervaring die ik iedereen aan kan raden en vooral iedereen gun. Het is een warm thuiskomen bij Patricia en vooral bij jezelf. Dank je wel.

Sineke

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst aanraking gekomen met numerologie bij Patty. Ik was verbaasd over de uitkomst van de getallen en de doeltreffende uitleg. Haar enthousiasme en kundigheid werkten aanstekelijk waardoor mijn interesse in de numerologie nog meer werd aangewakkerd. Daarom heb ik mij vorig jaar opgegeven voor een cursus bij Patty. De sfeer was altijd ontspannen en toegankelijk. De cursus is goed opgebouwd en de uitleg is duidelijk en goed te begrijpen. Ook was er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en dat waren er veel. Het was een waardevolle ervaring en het geleerde kan ik nu toepassen in de praktijk. De cursus is een echte aanrader!

Marion

Al een paar jaar kom ik bij Patty voor massage en had ook al eens een nummerlogie sessie gehad. Dan kom je dingen en situaties in je leven tegen waar je toch wel meer van wil weten. Zo ook mijn dochters, allebei nog jong en toch ook nieuwsgierig. Want in deze Corona tijd kom je jezelf ook tegen. En is het fijn om aan jezelf te werken. Vooral als je nog jong bent, dan is er een mogelijkheid om te kijken hie je hier mee om kunt gaan. Patty heel erg bedankt voor alle inzichten.

Antoinnette

Via Via kwamen mijn partner en ik terecht voor een consult bij Patricia. Dit als kennismaking. Het was allemaal zo treffend en haar weten is zo groots. Nu zijn we bezig met een cursus. Het is zo fijn om te begrijpen dat iedereen zo mag zijn zoals die is. Ieder met zijn of haar doel en de weg er naar toe. Ik kan het iedereen echt aan raden. Bijzonder dat de nummerologie zo veel invloed heeft met de cijfers die je in een bepaalde periode mag beleven. Altijd een hartelijk onvangst. Heel veel gastvrijheid en ze neemt de tijd. Gewoon een liefevolle vrouw die dit ook me veel liefde doorgeeft.

_anoniem

Vanavond samen met mijn vriendin, een warme toegankelijke en gezellige avond bij Patty mogen ervaren. Maar bovenal was het zeer leerzaam. Patty wist feilloos nav onze geboortedata onze sterke en zwakke punten te herleiden. Bijzonder, mijn vriendin en ik zijn zogeheten niet op ons mondje gevallen, maar vanavond waren we toch redelijk rustig voor ons doen.

Patty is optimistisch, maar ook realistis. Ze weet een leidraad te geven in ieders leven. We waren best stil, onder de indruk toen we tot slot gezellig glaasje wijn met haar dronken. Terug op weg naar huis, barstten "onze" analyses los." het klopt gewoon" konden we alleen maar concluderen. En daar zijn we bij verbleven, mijn vriendin en ik ieder met onze eigen gedachten. Om met een goed gevoel terug te kijken op een mooie enerverende gezellige avond!!

Dankje patty!

Astrid

Sinds een jaar heb ik enorme last van vastzittende nek en schouders, na talloze behandelingen bij de fysiotherapeut bleven de klachten. Via mijn vriend die al jaren bij Patricia komt, kwam ik in contact met Patricia. Na de eerste behandeling voelde ik verlichting tussen mijn schouders.

Patricia 'leest' als het ware je lichaam en weet precies waar de knelpunten zitten. Dit alles op een heel rustige en prettige manier. Ik heb nu twee behandelingen gehad en het is ongelooflijk wat een vooruitgang. Ik ben erg blij dat ik in contact ben gekomen met Patricia. Kortom: Zeer goede ervaring! Probeer het zelf eens. Dank je wel Patricia;)

Raymond

I consider myself as one of the numerous loyal customers of Patty’s massage practice. I am a customer for more than 17 years now and I still enjoy the monthly visits to her practice. It turned out that I need these massages to recover from the stress that I have built up from living a quite stressful life. I soon forget about my daily concerns after the sessions starts, while she accurately takes care of all the tensions that she encounters in my body in a smooth but at the same time thorough manner.

In a very pleasant and relaxing atmosphere, one can enjoy the massage in quietness or have a good conversation with Patty about, for instance, the deeper meanings of life. Patty strongly believes that there is a mutual relationship between how things stand for a person in life and the state of the body. This faith is strongly embodied in the way she practices her work. As a result, my sense of well-being becomes stronger in noticeable ways after each session.

Renate

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met de Numerologie van Patty Klaar. Verbaasd als ik was over wat ze allemaal over mij wist te vertellen aan de hand van de geboortecijfers, maakte het me enorm nieuwsgierig.

Als ik vragen had over een situatie met iemand in mijn omgeving stelde ik die terloops aan Patty en kwamen er goede inzichten naar voren voor mij. Deze inzichten hielpen mij ook daadwerkelijk in het echt om beter met de situatie te dealen. Toen ze dan ook met de aankondiging kwam dat ze een cursus zou gaan geven, hoefde ik niet na te denken en zei impulsief direct toe.
Gepassioneerd legt ze uit over de getallen en geduldig beantwoordde ze alle vragen die we met zijn allen hadden. Na de cursus natuurlijk direct in de praktijk oefenen!

Als interim manager maak ik veelvuldig (altijd) gebruik van de numerologie zoals deze me is aangeleerd door Patty. En dit maakt mij gedragingen van mensen duidelijk en geeft mij inzicht in de levenslessen van die persoon.
Inmiddels kijk ik eerst naar gedragingen van mijn interim/medewerkers en kijk in een later stadium naar de getallenlijn. Erg leuk om te constateren dat ik steeds beter kan inschatten welke getallen meespelen!

Ook bij het aannemen van mensen let ik op de getallen. Hierbij ben ik me bewust van mijn voorkeuren voor bepaalde cijfers en kan hierdoor beter mijn eigen cijferoordeel loslaten en kijken naar wat past in het team.

Uiteraard stoei ik prive ook lekker met de getallen en het blijft verrassen! Inmiddels heb ik een liefde voor getallen, naast mijn liefde voor mijn eigen 1 en voor die van mijn partner, een 2, Samen zijn we een 3.. en nou ja, als je nieuwsgierig bent laat dan je liefde vol ontvangen door Patty en duik met haar in de wereld van de numerologie. Het heeft mij geboeid en verbonden!

Marjolein

Ik heb bij Patty een geweldig inspirerende cursus Numerologie gevolgd. Wat heb ik veel van je geleerd, je hebt mij met veel geduld en liefde kennis overgegeven van de Numerologie. Dagelijks oefende ik met de cijfers en kwam met vele vragen op de les en iedere keer heb je mij geduldig en rustig uitgelegd wat de combinaties betekenden. Een ervaring die ik mijn hele leven mee zal nemen en nooit meer kwijt raak.

Mijn familie en vriendenkring maak ik iedere keer weer blij met de berekeningen van hun zielsgetal met bijbehorende betekenis. Geweldig dat ik mijzelf en anderen veel kan laten zien over mijn levens, veel wordt nu begrijpelijker en gebeurtenissen vallen op hun plaats.

Bedankt lieve Patty, je bent een meester in de Numerologie.

Simone

Patty is voor mij een geschenk . Wanneer ik echt even niet meer dingen in perspectief kan zetten dan ben ik graag even bij haar voor haar wijsheid en verhelderende inzichten . Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen. Ze is eerlijk en oprecht en niet veroordelend . Meer liefde is er niet Dank je wel Patty ...

Richard & Monique

Fantastisch en verhelderend zijn de woorden die het bezoek aan Patricia het best omschrijven. Ik was er samen met mijn vriendin Monique en we hebben goed inzicht in elkaar gekregen en meer begrijp voor elkaars reacties op elkaars handelen in bepaalde situaties. Ik heb alles opgenomen waarna ik de belangrijkste informatie uitgeschreven heb om het er weer bij te pakken wanneer ik daar behoefte aan heb. Echt een aanrader. Binnenkort ga ik met mijn broer die ik dit als cadeau ga geven en deze inzichten ook gun. Patricia bedankt, je bent een mooi zacht mens.

Ankie

Ik wil je heel erg graag bedanken voor de enorm fijne massage van gisteren. Het heeft heel goed doorgewerkt. Ik voelde meteen weer meer mijn voeten... vooral stroming van warmte hiernaartoe.

Verder had ik veel meer ruimte in mijn nek en hoofd en schouders. In de avond werd ik erg moe en ben lekker op tijd het bed in gedoken. Vanochtend stond ik voor het eerst sinds wéken op zonder pijnen in mijn hoofd en nek.

Gisteren al met mijn vriend besproken om 1 keer in de zoveel weken toch bij jou langs te gaan voor massage. Ik merk zoveel verschil! Dus, je kan t.z.t. weer een mailtje van mij verwachten.....

Nogmaals dank voor je fijne behandeling!

Recensie

Patty is voor mij een geschenk . Wanneer ik echt even niet meer dingen in perspectief kan zetten dan ben ik graag even bij haar voor haar wijsheid en verhelderende inzichten . Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen. Ze is eerlijk en oprecht en niet veroordelend . Meer liefde is er niet. Dank je wel Patty.
- Simone

Openingstijden

 • Maandag
  11.00 - 21.00
 • Dinsdag
  11.00 - 21.00
 • Woensdag
  11.00 - 21.00
 • Donderdag
  11.00 - 21.00
 • Vrijdag
  11.00 - 16.00

Contactgegevens

 • Adres
  Marktsteeg 38
  7551 DR Hengelo
 • E-mail
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Telefoon
 • Facebook
  Klik hier voor meer info
Copyright © 2022 Adagium - Praktijk voor lichaam en geest. Alle rechten voorbehouden.